Kedves Kollégák!

Szeretettel üdvözöljük Önöket honlapunkon. Amint tapasztalták, külön site-ot hoztunk létre a fogorvosok számára azzal a céllal, hogy minél több információval tudjunk szolgálni a myofunkcionális trainerekkel és fogszabályozókkal kapcsolatban.
Szeretnénk megkönnyíteni a myofunkcionális problémák felismerését, ezért egy képes diagnosztikai ismertetőt készítettünk ebből a célból.

Letölthetők a kézikönyvek, beteginformációs anyagok és a használati utasítások csakúgy, mint a témához kapcsolódó tudományos cikkek.

A myofunkcionális diszfunkciók diagnosztikai lépései és regisztrációja

Tervezzük, hogy létrehozunk ezen az oldalon egy fórumot, ahol teret adunk a fogorvosok számára aktuális eseteik megvitatására. Időnként mi is közzétesszük egy-egy érdekes eset ismertetését. Hamarosan indul Szép arc, szabályos fogak nevű Facebook oldalunk, amellyel a szülők tájákozódását szeretnénk segíteni. Hívja föl Ön is páciensei figyelmét erre az oldalra!

Reméljük, elégedettek lesznek szolgáltatásunkkal. Építő jellegű megjegyzéseikre mindig nyitottak vagyunk, s készséggel állunk rendelkezésükre kérdések esetén.

A tartalom feltöltése folyamatos, ezért elnézésüket kérjük, ha valami még nem működik vagy nem teljes.

 

 

 

 

 

 

e-mail: info@fogvedo.hu